0 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Връщане и замяна

Неограничен срок за връщане

Ако по някаква причина продуктът, който сте получили не отговаря на очакванията Ви - неподходящ модел, размер, цвят или просто сте променили решението си, можете да го върнете в НЕОГРАНИЧЕН ПЕРИОД от време , без да дължите каквито и да било обяснения, обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено куриерската такса по връщането на продукта.
Преди да върнете продукт, трябва да се свържете с нас на телефон 0885745194 между 10.00 и 18.00 часа, от Понеделник до Петък или да ни пишете на e-mail: office@tophotbrands.com.
След като получите потвърждение, може да върнете закупения артикул за своя сметка към посочения от нас офис или адрес. Повторното изпращане или замяна от името на „Пресиоса“ ЕООД ще бъде отново за Ваша сметка. 
Стойността на върнатия продукт се въстановява по посочена от Вас сметка. Сумата се въстановява до 14- ия работен ден от получаването на стоката обратно и установяването, че отговаря на условията за връщане. Продуктът не трябва да е ползван, трябва да е в оригиналната, неповредена опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим.../ „Пресиоса“ ЕООД запазва правото си да не приема обратно бельо, бански костюми и артикули от интимен характер. При неспазване на горепосоченте условия, имаме право да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да върнем сумата за него.

Неограничен срок за замяна

Можете да замените закупен от нас продукт за същия продукт, но в друг размер или цвят или за друг наличен продукт при горепосочените условия. Моля, свържете се с наш сътрудник на тел. 0885745194 и той ще Ви помогне да изберете правилният размер или модел и ще Ви информира дали желаният от Вас модел е наличен! Можете да го направите в НЕОГРАНИЧЕН ПЕРИОД от време, без да дължите каквито и да било обяснения, обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено куриерската услуга по връщането на продукта /според тарифата на куриера, който сте избрали за връщане/ и куриерската услуга за повторното изпращане. Ако стойността на върнатия продукт се по- висока от стойността на взетия впоследствие, разликата се въстановява по посочена от Вас сметка/ или карта/ в срок до 14- ия работен ден от получаването на стоката обратно. Ако цената на новоизбрания продукт е по- висока от тази на вече заплатения, разликата можете да доплатите по сметката ни или с наложен платеж при получаването му. Ако се наложи повторно изпращане, замяна или връщане на продукт по наша вина, всички куриерски услуги ще са за наша сметка.

Връщане или замяна на продукти от предишни колекции, изработени по поръчка на клиент не е възможна. 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас. В противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея. Благодарим Ви!